Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Råslätt föll stort: "Vi saknar karaktär"

Det fortsätter att gå tungt för Råslätt SK i division 2-fotbollen. På torsdagskvällen tvingades laget inkassera ännu en förlust efter klara 0-4 mot Räppe. – Vi saknar karaktär på många spelare, säger assisterande tränaren Elias Ibrahim.

Räppe öppnade målskyttet på straff och utökade ledningen till 2-0 innan domaren blåste av första halvlek.

Andra halvlek bjöd inte på något trendbrott, utan gästerna gjorde både 3-0 och 4-0, som blev slutresultatet.

– Det syns tydligt att vi har ett väldigt, väldigt ungt lag. Vi saknar karaktär på många spelare. Vi vet vad vi har för spelarmaterial och tar den här förlusten som ett lag. Räppe var hungrigare, ville ha de här tre poängen mer och vinner rättvist i det stora hela, säger Elias Ibrahim.

”Måste jobba med defensiven”

RSK har inte fått önskad effekt av tränarbytet. På fem matcher har det blivit fyra förluster och målskillnaden är föga smickrande 3-16.

– Vi måste jobba med defensiven nu. Men jag vill inte säga för mycket om det så att andra lag kan läsa om det i tidningen. Vi tar det internt i stället, säger Ibrahim.

RSK har bara tagit sju poäng på 13 matcher och är tabelljumbo med tre poäng upp till den negativa kvalplatsen.