Annons

Annons

Annons

På Stan

Restaurang på Väster ställer om och ska locka med italienskt – matprofilen om varför han vill ta Asecs till city: ”Borde passa här”

Nu öppnar en ny Dornacci-restaurang på Väster, i lokalerna där krogen Copperfield’s tidigare låg. Ägarna tar med ett lyckat koncept från Asecs köpcentrum och utvecklar det vidare i city.

– Upplägget blir samma men det skiljer sig lite från Asecs, säger Hamid Roshandel, som är en av ägarna till restaurangen.

Copperfield's-lokalen har renoverats och snart öppnar där i stället Dornacci. ”Karaoken och nöjesinriktningen går i graven just nu med tanke på omständigheternas. Men jag hoppas folk uppskattar det vi gör. För att det ska gå runt för oss och fungera i dessa tuffa tider måste vi anpassa oss och därför gör vi denna satsningen”, säger Hamid Roshandel.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Pär Grännö, Privat

Annons

Den uppmärksamma kan redan ha märkt att skyltarna vid restaurangen i korsningen Barnarpsgatan/Västra Storgatan är utbytta. Krogen Copperfield's, som slog upp portarna för fem år sedan och som satsat på bland annat karaokekvällar, har varit stängd sedan november. Till en början på grund av osäkerheten gällande coronapandemin, men efter en tid kom ägarna fram till att man ska göra förändringar och man påbörjade en renovering i lokalerna.

Tekniskt fel

Vänligen försök igen senare.

Annons

Annons

Till toppen av sidan