Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Poängstarke forwarden klar för SSL-spel

Han stod för 26 poäng under säsongen som gick. Nu har Marcus Larsson och Fagerhult Habo kommit överens om ett nytt kontrakt.

Marcus Larsson har tillhört Fagerhult Habo sedan säsongen 2017/18 och noterades för 20 mål och sex målgivande framspelningar under den gångna säsongen. Nu har den 30-årige forwarden skrivit på för ytterligare ett år med den nyblivna SSL-klubben.

– Det känns väldigt bra att Marcus har valt att följa med på vår resa. Jag tycker att han gjorde en väldigt fin säsong ifjol, där han visade en jämnhet i sin produktion. Han bidrar dessutom med rutin och ett lugn, vilket är välbehövligt i vår unga trupp. Marcus är en väldigt lurig spelare med en bra målkänsla, och jag är säker på att han kommer överraska många SSL-målvakter under säsongen, säger tränaren Johan Kihlblom i ett pressmeddelande.