Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trotjänaren stannar i Fagerhult Habo

Nu är det klart att Jeff Adolfsson följer med Fagerhult Habo upp i SSL.

Jeff Adolfsson kom till Fagerhult Habo inför säsongen 2015/16 och har sedan dess varit klubben trogen. Den senaste säsongen stod han för 27 poäng, varav 15 mål, på 20 matcher i allsvenskan.

Nu står det klart att han fortsätter i Fagerhult Habo inför debutsäsongen i SSL.

– Vi är otroligt glada över att Jeff väljer att stanna hos oss. Han var en nyckelspelare hos oss förra säsongen och kommer vara det även nästa år. Det är en spelare som spelar med otroligt mycket speed och kan alltid bjuda på det oväntade, krydda det med att han också är bland de bäst tränade i hela truppen vid 31 års ålder så tror jag han kommer ta många med storm även i Sveriges högsta liga. Han är otroligt omtyckt i laget där han går väl ihop med alla, han är nästan som en pappa för vissa och det kan man ju inte heller bortse ifrån, säger assisterande tränaren Fredrik Frendin i en kommentar.