Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ryktas lämna J-Södra för succélaget

Artikel 61 av 63
Allsvenskan 2017
Visa alla artiklar

Robert Gojani kan vara på väg bort från Jönköpings Södra. Enligt Sportbladet är Östersund intresserat av mittfältaren. – Vi är väl medvetna om det finns intresse för Robert från många klubbar, säger J-Södras ordförande Mats Tidstrand.

Det är inte säkert att Robert Gojani följer med J-Södra ner i superettan. Djurgården och Elfsborg finns med i bilden sedan tidigare, och nu ger sig även Östersund in i jakten. Det förnekar dock klubbens ordförande Daniel Kindberg i ett sms till Sportbladet.

Gojani är en potentiell ersättare till mittfältaren Fouad Bachirou, som sägs vara på väg bort från Östersund.

”Ser över Roberts situation”

– Vi är väl medvetna om det finns intresse för Robert från många klubbar. Däremot kommenterar jag inte eventuella konkreta förfrågningar eller inledda förhandlingar, säger Mats Tidstrand, ordförande i J-Södra, till Sportbladet.

– Självklart ser vi över Roberts situation. Han har haft fantastiska år i Jönköping. Men samtidigt vill han fortsätta att utvecklas. Det är där vi är just nu, säger Gojanis agent, Nima Modyr, till tidningen.