Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Särskolan på Sanda firade skolslutet

Särskolans gymnasieelever på Sanda firade på torsdagskvällen att skolan är över. Detta med en balkväll där eleverna fick gå på röda mattan.

StudentÖvrigtStudent 2017S

Ett antal av särskolans gymnasieelever tar i år studenten, och på torsdagen firade de det tillsammans med sina skolkompisar som får sommarlov. Under eftermiddagen åktes det lastbilsflak innan det var dags för grillfest och gång på röda mattan.

- Det är en jättebra dag, flaket var bra, säger Kenny Rudefors som såg fram emot de grillade hamburgarna som personalen var i färd med att servera.

Lisa Samuelsson, som dagen till ära fyllde 18, tyckte även hon att dagen varit bra med födelsedagsfirande och skolavslutning och bal.

- Det blir mycket bra, jag gillar all möjlig musik, säger hon till Jnytt och tillägger att favoritartisten är Danny.

Efter grillpartyt i den stekande solen var det dags att gå in, under kvällen skulle det bland annat bjudas på underhållning och musik av "Electric Banana Band" skulle tolkas på scen.