Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se bilderna från den årliga vårbalen

På torsdagskvällen hade särskolan på Sanda sin årliga vårbal. Tio av gymnasieeleverna kommer ta studenten den 15 juni, men på kvällens bal var hela klassen bjuden. – Det känns sorgligt, jag vill inte sluta skolan, säger Sandra Svärd.

Solen strålade när de finklädda eleverna anlände till röda mattan där balen började med bubblande dryck och salta pinnar.

Inne på skolan var det fint dukat och balkvällen fortsatte med middag, disco och underhållning av Youtubekändisarna, Naturoskar och Arvid.

Sandra Svärd har gått fyra år på Sanda och i år är det dags för henne att studenten.

– Det känns sorgligt, jag vill inte sluta skolan, jag vill vara kvar här längre. Matte och svenska har varit roligast. Men jag tycker ändå att det ska bli kul att sluta nu, säger hon.

Vad ska du göra efter studenten?

– Jag har fått jobb på Engelbrekt, daglig verksamhet där jag kommer få sy lite. Det ska bli jättekul, säger Sandra Svärd.