Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är de senaste mattrenderna

Mattrender visades upp och diskuterades när den årliga mat- och dryckesmässan Goda smaker arrangerades på Elmia. – Det är bra för oss att vara här, konstaterar Katarina Andersson från Grenna glass, som var en av de lokala grossisterna på plats.

Över 140 utställare, scenprogram, nyheter och inspiration. Det är vad som lockar besökare till mässan Goda smaker på Elmia. På tisdagen var det dags. Stora delar av restaurangbranschen i Småland, Östergötland och Västergötland är på plats, enligt arrangören Mårdskog & Lindkvist.

För andra året i rad hade Grenna glass en monter där de visade upp vad de har att erbjuda.

– Min favorit av våra smaker är väl den veganska, men det är svårt. Alla är favoriter för mig, säger Katarina Andersson innan nästa nyfikna besökare fick ett smakprov.

– Det är ganska viktigt för oss att vara här, det är så här man kan nå ut till kunder.

På scen stod bland annat Anders Levén, ledamot i både korvakademin och svenska viltakademin, och visade hur han gör egen viltkorv.

Se bilder från mässan i bildspelet ovan.