Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sju insläppta mål – Tenhult föll stort

Tenhults IF, som kämpar för nytt kontrakt i division 2-fotbollen, förlorade på lördagen med hela 2-7 hemma mot Halmia. – Det är inte mycket att prata om – de var klart bättre än oss, säger tränaren Kjell Trakosdjanac.

Tenhult, som saknade flera tongivande spelare, hade inte mycket att sätta emot när Halmia gästade Kabevallen på lördagseftermiddagen. Hallänningarna drog ifrån till 4-0 redan i första halvlek.

– Vi försökte ligga lågt och stänga ytorna, men de spelade sig igenom oss och fick några lätta mål, konstaterar Kjell Trakosdjanac.

Reducerade två gånger

– Vi hade tre bra lägen innan det rann iväg i första, hade bland annat en boll i stolpkrysset. Hade vi fått ett mål där hade det kunnat bli match. Men ett bottenlag har inte flytet, det vill sig inte för oss. De hade fem lägen i första, var effektiva och gjorde fyra mål. Vi får kämpa, kämpa och kämpa… Det är skillnaden.

Tenhult reducerade två gånger i andra halvlek, men var aldrig nära att hota Halmia på allvar. När matchen var slut stod gästerna som segrare med 7-2.

Tenhult är tabelljumbo men hoppet om nytt kontrakt lever i allra högsta grad. Upp till Varberg närmast över nedflyttningsstrecket skiljer det tre poäng.

”Ligger inte jättebra till”

– I fyra av de sex omgångar som är kvar möter vi Varberg, Hittarp, Lindome och Ullared som är lag som ligger över strecket. Vi bör plocka poäng i de matcherna som vi gjorde i våras, säger Trakosdjanac.

Vad är det ni behöver plocka fram för att hålla er kvar?

– Jag vet inte ens om jag är kvar som tränare då.

Har du planer på att hoppa av?

– Nej, det har jag inte tänkt göra. Men det kanske kan bli så.

Har du fått indikationer på att klubben vill byta tränare?

– Nej, det har jag inte. Men vi ligger inte jättebra till i tabellen.