Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skadeläget ljusnar i J-Södra

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Tommy Thelin är tillbaka i spel – och flera av de långtidsskadade spelarna kommer snart vara tillbaka i full träning. Så är läget i Jönköpings Södra inför cupmatchen mot Degerfors.

När J-Södra förlorade med 1-2 mot Frej i den första gruppspelsmatchen i Svenska cupen tvingades "de gröne" klara sig utan en lång rad spelare. En av dem var Tommy Thelin, som drogs med en förkylning.

Men när J-Södra tar emot Degerfors i Elmiahallen på söndag är lagkaptenen tillbaka i spel.

– Det ska bli kul att spela match. Jag är riktigt spelsugen, det var väldigt jobbigt att stå och titta på, säger han.

"Går framåt för honom"

Mot Frej saknades även Anton Cajtoft, Anton Andreasson, Joakim Karlsson, Markus Tegebäck och Árni Vilhjálmsson som alla finns på skadelistan. Det börjar ljusa på skadefronten för flera av spelarna även om en comeback dröjer ett tag till.

– Jag räknar med att Árni, "Jocke" och Tegebäck kan vara med i spelövningar om två-tre veckor, säger tränaren Jörgen Wålemark, som även rapporterar att det är osäkert om Anton Liljenbäck spelar på söndag.

– Han har problem med baksida lår, men det går framåt för honom. Vi tar beslut i morgon om han är spelklar redan nu eller om vi ska vänta.

JnyttTV. Hör vad Tommy Thelin säger inför mötet med Degerfors.

Läs mer inför matchen på Jnytt under helgen.