- Det känns väldigt spännande att få jobba med kommunikation för en hel kommun där det är så mycket på gång. Jag ser kommunikation som en del i det demokratiska uppdraget som en kommun har för att medborgarna ska få förstå sina möjligheter, rättigheter och skyldigheter. Med 12 000 anställda i kommunen ställer det också stora krav på den interna kommunikationen, säger Annica Snäll i ett pressmeddelande.

Annica Snäll, som bor i Tidaholm, kommer senast från en tjänst som kommunikationschef på stadsbyggnadskontoret i Göteborg. Där har hon sedan 2015 haft det övergripande kommunikationsansvaret och också personalansvar för omkring tio personer samt ansvar för planering och budget.

Tidigare var hon kommunikationschef vid Högskolan i Skövde i flera år men har också en bakgrund som egenföretagare där hon jobbat med kommunikation och PR.

- Vi är glada att ha kunnat knyta till oss Annica som inte bara är en erfaren kommunikationschef utan också en trygg person med goda ledaregenskaper som skapar engagemang och laganda. Jag är övertygad om att Annica i sin roll kommer att bidra till Jönköpings kommuns utveckling, säger Johan Fritz, stadsdirektör i Jönköpings kommun.