Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Spelarna som kan lämna J-Södra

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Flera spelare i Jönköpings Södra har utgående kontrakt och kan komma att göra sina sista matcher i J-Södra när laget möter Norrby i Superettans epilog.

På lördagen spelas årets sista matcher i Superettan. J-Södra spelar hemma mot Norrby på Stadsparksvallen och det mesta tyder på att Jönköpingslaget också gör årets sista match, för det ska som bekant mycket till för att laget ska hamna på negativ kvalplats.

För J-Södras del sitter en rad spelare på utgående kontrakt och kan därmed vara med för sista gången i laget, däribland mångåriga södraiterna Anton Cajtoft, Jesper Svensson och Fredric Fendrich.

– Vi håller på att förhandla just nu. Den enda grundtanken är J-Södra, har Anton Cajtoft sagt till P4 Jönköping i en tidigare intervju.

Cajtoft är skadad och inte aktuell för spel oavsett, men huruvida han Fendrich eller Svensson blir kvar eller ej är inget klubben gått ut med. Något som stänger dörren för hyllningar likt de som Kennedy Bakircioglü, Tobias Hysén och Andreas Johansson fick av sina klubbar och supportrar förra helgen, om det nu skulle bli så att kontrakten inte förlängs.

Sportchefen tystlåten

Jnytt tog kontakt med J-Södras sportchef Andreas Jankevics som inte ville kommentera hur klubben ser på sitt truppbygge inför kommande säsong vid det här tillfället.

– Jag kommer inte att ge dig så mycket innan vi har spelat klart superettan. Så det är bättre att vi hörs på söndag när vi har spelat sista matchen, säger Jankevics.

Fredric Fendrich har spelat över 300 matcher för J-Södra i Allsvenskan och Superettan, Jesper Svensson har spelat över 200.