Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Spelvändningarna är nästa steg"

 
SHL 2017/18
Visa alla artiklar

HV71 blir allt varmare i kläderna och på fredagskvällen är det dags för säsongens tredje träningsmatch. Denna gång på bortaplan mot Rögle.

HV71 har vunnit två av två försäsongsmatcher hittills. Först 3-2 mot Frölunda och därefter med 5-2 mot Färjestad. Ikväll möter laget Rögle.

- Det blir trevligt. Det är en seriekonkurrent som börjat försäsongen på ett bra sätt så det blir en spännande match, säger Johan Lindbom till Jnytt efter torsdagens träning.

Under ispasset i Kinnarps Arena saknades Sebastian Wännström, detta på grund av sjukdom och det är oklart om forwarden finns med i laget ikväll. Däremot gör Andreas Falk comeback i HV-tröjan, Lindbom meddelar även att Felix Sandström kommer vakta målet.

Jobbar vidare med förberedelserna

Under veckan som gått har laget kört vidare i förberedelserna inför SHL-starten den 15 september.

- Spelvändningarna är nästa steg som vi tryckt lite extra på. Vi började med försvarsgrunder och de bitarna, men tar ju allt eftersom.

Vad tar ni med er från de tidigare matcherna?

- Försvarsspelet måste jag säga har varit bra. Det märks att de tagit till sig det vi tränat på på ett bra sätt. Framför allt är tävlingsnivån bra, det är tidigt och allt stämmer inte med tajming och vi kommer lite fel. Det är mycket nytt för många men jag tycker ändå vi har bra tävlingsnivå, avslutar Lindbom.

Jnytt-TV: Joakim Andersson inför kvällens match.