Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stå upp för Lars Adaktusson

Lars Adaktusson är den svenska politiker som kämpat mest för förföljda kristna i Världen. Han är en sann Israelvän som vågar kritisera Islam.

Har man dessa åsikter att man står upp för kristna ideal för man ofta media och etablerade politiker emot sig. Nu har kritiken varit hård mot Lars för hur han röstat i abortfrågan. Lars åsikt har hela tiden varit att abortfrågan skall avgöras i Sveriges riksdag.

Ebba gjorde ett stort misstag som gav munkavle på Lars som inte fick yttra sig innan EP valet detta gjorde att kd tappade 2-4% i valet. Lars har varit mycket tydlig att rapportera till partiledningen hur han röstat men detta förnekar Ebba.

Lars har ett mycket starkt stöd hos kd:s gräsrötter han skulle aldrig göra som Ebba skämma ut sig i någon pride parad. Lars vore en perfekt partiledare samt utrikesminister. Lars kommer tyvärr lämna som vice partiledare.

Om även riksdagsgruppen petar Lars som utrikespolitisk talesperson är det dödsstöten för ett urvattnat kd som borde byta namn på partiet.

Morgan Malmborg

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel