Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stal skor – flydde på cykel

En man och en kvinna ska under tisdagen ha begått flera stölder i Huskvarna och Jönköping. Bland annat stal de skor från entrén på Nordic Wellness i Huskvarna och flydde därifrån på stulna cyklar.

Det var vid 07:13 på tisdagen som en man och en kvinna med missbruksbakgrund stal skor och annat lösöre från entrén på Nordic Wellness i Huskvarna. Sedan ska de ha stulit cyklar och lämnat platsen på dessa.

– En polispatrull hittade personerna, kände igen dem och säkrade godset de stulit. Bägge erkände både stölden på Nordic Wellness och cykelstölden, berättar Fredrik Klyver, gruppchef vid polisen i polisområde Södra Vätterbygden.

Senare samma dag, vid 18:30, kontaktades polisen om att samma personer stulit varor på såväl Åhléns i Jönköping som Coop på Atollen. På Åhléns handlar det om varor för 150 kronor. Det är oklart vad värdet var på varorna på Coop.

Personerna greps aldrig utan fick lämna platsen efter att polisen varit där.