Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stjärnan stannar i HV71: "Trivs oerhört bra"

 
HV71 inför seriestarten 2020
Visa alla artiklar

Lias Andersson förblir en HV-spelare även den kommande säsongen. Under fredagen blev det klart att Lias Andersson stannar i HV71 hela säsongen.

Lias Andersson kom till HV71 mitt under den förra säsongen, och gjorde 12 poäng på den 15 matcher han spelade. På fredagen stod det klart att han förblir en HV-spelare även under de kommande säsongen.

- Han visade direkt när han kom till oss vilka kvaliteter han har. Både med sitt hockeykunnande, men också med sin inställning som smittar av sig på hela laget. Vi har sedan förra säsongen tog slut haft en bra dialog med New York Rangers, Lias och hans agent om en fortsättning hos oss och vi är naturligtvis väldigt glada nu när det är klart, säger Johan Hult i ett pressmeddelande.

Lias Andersson har ett kontrakt med New York Rangers även säsongen 20/21, men lånas ut till HV71 under hela säsongen.

– Jag vill tacka Rangers för att de förstår min situation och min önskan om att spela i HV71. Jag hittade tillbaka till det spelet jag vill spela i slutet av förra säsongen och ser fram emot en fortsättning i HV71. Under åren i HV71 och Jönköping har jag skaffat mig många bra minnen och positiva känslor som jag ska bygga vidare på när vi återsamlas i slutet av juli, säger Lias Andersson.

- Jag är väldigt tacksam över att det gick att lösa en fortsättning med HV71, som jag trivs oerhört bra i.