Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ryktas lämna J-Södra för storklubb

 
Allsvenskan 2017
Visa alla artiklar

Dzenis Kozica har den senaste tiden gjort succé i J-Södra då han fått fart på målproduktionen. Nu ryktas han vara aktuell för den norska storklubben Rosenborg, enligt FotbollDirekt.se. Något han dementerar till Jnytt.

Det är källor till FotbollDirekt som uppger att det pågår förhandlingar mellan J-Södra och norska Rosenborg. När Jnytt når den formstarka yttermittfältaren tonar han dock ner ryktet om att han skulle vara på väg att lämna.

- Jag har ingen aning om var det kommer ifrån, jag fokuserar på J-Södra och har ett och ett halvt år kvar på kontraktet, säger Kozica som trivs både i staden och laget.

- Det gör jag verkligen, alla är fantastiska i klubben.

"Bättre för varje match"

Dzenis Kozica kom till J-Södra förra året från moderklubben IFK Värnamo. De tre sista omgångarna har det gått riktigt bra för honom med mål i matcherna mot Djurgården, Hammarby och Malmö FF.

- Ja, det har känts bra och dessutom bättre och bättre för varje match. Vi har bara spelat 12 matcher och jag siktar på att göra det ännu bättre.