Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stökig kväll i city – skadegörelse mot krog

Fredagskvällen blev stökig i centrala Jönköping. Polisen fick rycka ut efter att ett tiotal personer hamnat i bråk.

Klockan 23.30 kontaktade ordningsvakter polisen på grund av att det hade varit bråk på Trädgårdsgatan i Jönköping.

Ett tiotal personer skulle vara inblandade i bråket. Polisen skickade flera patruller till platsen och försökte ta reda på vad som hänt, och ett flertal män i 20-25-årsåldern kontrollerades.

Ärendet slutade med att en person fördes till polisstationen för störande av allmän ordning, där han fick lugna ner sig, uppger polisen. Mannen greps inte.

En annan blev misstänkt för ringa narkotikabrott och togs med för provtagning. En krog hade drabbats av skadegörelse med krossat glas. En person hade lindriga sårskador av detta.

Anhållen för misshandel

En separat händelse utspelade sig ungefär vid samma tid, vid midnatt. Polisen fick larm om att en man skulle ha misshandlat en kvinna i deras gemensamma bostad i centrala Jönköping.

Polis kom till platsen och mannen fanns kvar. Han greps, misstänkt för misshandel i relation. Under natten anhölls han av åklagare. Mannen är i 50-årsåldern. Den drabbade kvinnan var inte i behov av ambulans.