Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stoppa bidragen till Pride

Vår motion om att stoppa bidragen till Pride har fått stor spridning. Vi vill vara väldigt tydliga att motionen handlar inte om att förbjuda pride eller lägga sig i vilken sexuell läggning man har, i den frågan har regionfullmäktige inget att säga till om.

Som ett parti som värnar sjukvården på riktigt anser vi att regionen måste renodla sin verksamhet till mer sjukvård. Regionen sponsrar Pride med 150 000kr vi anser att dessa pengar skall gå till sjukvården.

När Jnytt skrev om denna motion blev den en av de mest lästa, man anordnade även en omröstning om motionen ca 3000röster och ca 73 % stödjer motionen.

Detta är rätt talande att även i denna fråga står inte vanligt folk på politikernas sida. Jag fick en fråga från en journalist om jag tror vi får något stöd från andra partier. Mitt svar var nej, alla övriga partier tror jag inte vågar stötta denna motion även kd och sd har ju blivit liberaler.

För alla som vill att deras skattepengar skall gå till sjukvården finns tyvärr bara ett alternativ.

Sjukvårdspartiet i Jönköpings län

Morgan Malmborg

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel