Annons

Annons

Annons

Senaste nytt om SSL

Stor omställning för FHIB:s nya målvakt: ”Kändes som att man gjorde dåliga matcher hela tiden”

Det är fullt drag både framåt och bakåt när Fagerhult Habo spelar. Under söndagen föll laget med 10-11 mot Linköping.

Men hur är det att vara målvakt i ett lag som snittar över tio insläppta mål per match?

– I början kändes det som att man gjorde dåliga matcher hela tiden, säger målvakten Cyril Haldemann.

Cyril Haldemann fick en tuff start när han byttes in i andra perioden. Sedan svarade han för några helt fenomenala räddningar.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Magnus Sundvall

Annons

Sju gjorda mål på sju minuter och en sekund. Knappt hade speakern hunnit säga vem som hade gjort det senaste målet innan det jublades igen. Precis som vanligt när SSL-nykomlingen Fagerhult Habo spelar match så är det fullt blås direkt från början - åt båda hållen.