1-2 februari fylls Elmia med några av landets mest efterfrågade youtubers, gamers och TikTok-stjärnor. Det blir en helg fylld med utbildning och festival för alla åldrar, privatpersoner och företag samt en nyhet som ännu är hemlig.

Sociala medier influencers från bland annat Instagram-, Youtube- och gamingvärlden samt den växande kategorin TikTok kommer att finnas med under evenemanget.

Med fler än 90 miljoner användare har TikTok blivit populärt bland unga världen över. Plattformen har skapat nya stjärnor vilket är något Heyou tagit fasta på i sitt festivalkoncept.

Festivalen erbjuder flera möjligheter för olika aktiviteter med sina idoler, men även något Heyou kallar för Creators Academy.

"Frågat på olika kanaler"

Det finns en förklaring till varför Heyou arrangeras just i Jönköping.

– Vi har skapat röstningar och frågat på våra olika kanaler flertalet gånger vart våra besökare vill att vi åker härnäst. Vanligtvis brukar storstäder som Stockholm och Göteborg få flest röster, särskilt eftersom att vårt följarantal är bredast där. Men Jönköpingsborna hade en större längtan att vi skulle komma till just dem, därför är det självklart att vi ska börja 2019 där, säger Linnéa Bergling, PR-manager, i en kommentar.

Innan festivalhelgen för alla stadens ungdomar med föräldrar blir det en heldagskonferens för företag som vill utvecklas inom influencer marketing.