Föreställningen “Mänskligheten”, som är Fredrik Lindströms första stora turné på många år, har gått för fulla hus i landet och hyllats av kritiker.

I höst är det dags igen. Utöver ett gäng framflyttade föreställningar från våren, på grund av den rådande corona-epidemin, blir det både besök på nya spelorter och en del återbesök.

– Jag är mer taggad än jag någonsin varit. Ingenting är självklart längre, bara att få spela en föreställning känns som en dröm i det här läget, säger Fredrik Lindström.

I föreställningen tar komikern upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på ”den mänskliga faktorn"?

– Vem längtar inte efter att få komma ut när pandemin lättar! Jag vill turnera, jag vill gigga i Kalmar, Linköping och Uddevalla, jag vill gå på lokala haken efter giget och lära mig nya dialektord, säger Fredrik Lindström.

Den 17 oktober kommer föreställningen till Jönköpings Konserthus. Biljetterna har redan släppts.

FOTNOT: Arrangören flaggar för att datumet kan flyttas fram om restriktionerna från Folkhälsomyndigheten kvarstår.