Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Succékomikern uppträder i Jönköping

Anders Jansson är aktuell med en ny humorföreställning. Senare i höst besöker komikern Jönköping, och han utlovar en ännu bättre show än senast.

Den mångfacetterade skådespelaren, programledaren och komikern Anders Jansson är aktuell med sin nya humorföreställning "Radikal Optimist". Under hösten ger sig komikern ut på en Sverigeturné, där Jönköping är en av städerna han kommer att besöka.

"Radikal Optimist" beskrivs som en föreställning där Anders Jansson tar upp sina universella reflektioner om livet och vardagen. Vilda associationer och tankespråk blandas med imitationer, improvisationer och fyndigt skådespel i ett högt tempo.

– Min förra show "Kom in och stäng dörren” gick också bra, men jag visste att jag kunde bli ännu bättre, mer personlig. Jag visste att jag nu hade en publik som gillar det jag gör, och då vågar man ta fler risker. Jag skriver ju om saker som jag själv tycker är roliga. Det är en fantastisk känsla att fler verkar dela min humor, säger Anders Jansson i ett pressmeddelande.

Sverigeturnén startar i Lund den 12 september. Den humorintresserade Jönköpingsbon får vänta till den 8 november, då Anders Jansson uppträder i Konserthuset med sin föreställning.

– Jag älskar att turnera. När man har en show som man gillar, så finns det inget bättre än att åka runt och spela den för så många som möjligt. Och jag känner ett ansvar att åka till olika platser i Sverige. Om ni kommer, så kommer jag, säger Anders Jansson.