Annons

Annons

Annons

På Stan

Svår situation för handlare på Asecs: ”Jag vet inte hur lång tid jag har kvar”

Situationen på Asecs är tuff och för vissa är den desperat.

– Snart har vi klarat ett år, men hur mycket kan en verksamhet klara? Alla räknar minuterna och jag vet inte hur lång tid jag har kvar. De flesta som jag känner har samma situation, säger Hamid Roshandel som driver restaurang Dornacci.

Hamid Roshandel, restaurangchef på Dornacci, vet inte hur länge han kan hålla igång verksamheten på Asecs.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Privat, Jasmin de Freitas

Annons

Januari är normalt en av de sämre månaderna för handeln. Asecs centrumchef Lars Bröms kan inte summera månaden ännu, men han konstaterar att besökssiffran har varit låg.

Tekniskt fel

Vänligen försök igen senare.

Annons

Annons

Till toppen av sidan