Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Talangen lämnar JIK: "Vill utvecklas ännu mer"

Innebandytalangen Alicia Svensson lämnar Jönköpings IK för spel med seriekonkurrenten Pixbo Wallenstam.

Alicia Svensson gjorde fyra matcher för JIK säsongen 2018/19 sedan hon anslutit från Fröjereds IF. Den gångna säsongen var hon JIK:s spelare fullt ut och noterades för åtta poäng, varav fyra mål, på 24 matcher.

Ny byter hon JIK mot spel med Pixbo.

– Jag vill utvecklas ännu mer som innebandyspelare och verkligen få ut mitt spel i SSL. Sedan vill jag komma in ännu mer i tempot och spelet med boll och känna att jag får ut mina styrkor så mycket som möjligt. Det ska bli otroligt kul att få spela i Pixbo Wallenstam så jag är väldigt taggad på kommande säsong, säger hon till SSL-klubbens webbplats.

– En spännande ung spelare som redan har en del meriter med bland annat guld i U19-VM och debut i SSL. Vi tror att Alicia kan utvecklas väldigt bra i Pixbo Wallenstam och vi ser fram mot hennes första säsong hos oss, säger Kalevi Pessi, elitansvarig i Pixbo, om nyförvärvet.