Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jnytt avslöjar: Då tackar Thelin för sig

 
Allsvenskan 2017
Visa alla artiklar

Jimmy Thelin lämnar Jönköpings Södra. Nu kan Jnytt avslöja att Thelin kommer att tacka för sig i samband med det medlemsmöte J-Södra har i kväll.

Spekulationerna kring Jimmy Thelins vara eller icke vara i Jönköpings Södra har fått ett slut.

I kväll när J-Södra har medlemsmöte kommer tränaren att närvara, och det är också då han kommer att tacka för sig, det uppger källor med insyn i klubben, för Jnytt.

Thelin har egentligen två år kvar på sitt kontrakt, och allt talar för att han tar över Elfsborg. Spekulationerna tog fart ordentligt för tre veckor sedan, då Sport-Expressen uppgav att Thelin bara var detaljer från att ta över Boråsklubben.

– Jag arbetar i en bransch där det alltid kommer att figurera rykten och spekulationer. Jag lägger som vanligt ingen tid på att kommentera rykten och spekulationer. Jag är J-Södras tränare och jag har fullt fokus på de två spännande kvalmatcherna som ligger framför oss, sade Thelin till Jnytt då.

Linderoth kompletterar

Nu rapporterar Borås Tidning att Thelin och Elfsborg är muntligt överens och att boråsarna även är nära att göra klart med assisterande tränaren Miguel Beas Martinez. Det skulle betyda att J-Södra blir av med två av tre tränare efter att klubben degraderats till superettan.

– När vi är redo kommer vi berätta om upplägget, säger Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson till BT.

Den tredje tränaren i teamet uppges bli den förre landslagsspelaren Tobias Linderoth, som därmed tar klivet upp från Elfsborgs U17-lag.