Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Vi står bakom förändringen"

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

I dag beslutade Jönköpings Södra att tränaren Jörgen Wålemark får gå. – Vi spelare ställer oss bakom den förändringen, säger J-Södras lagkapten Tommy Thelin till Jnytt.

Jönköpings Södra och Jörgen Wålemark går skilda vägar. I dag meddelade klubben att man, i överenskommelse, har valt att avbryta samarbetet.

– Vi spelare har fått till oss att det är i samförstånd. Dels är det väl att Jörgen inte fått ut det han har velat ur spelartruppen, sen skiljer det sig i hur J-södra vill spela fotboll och hur Jörgen vill spela fotboll.

Hur känner du inför den här brytningen?

– Först och främst är det väldigt tråkigt. Det finns inget ont i Jörgen. Det är klart att det är otroligt tråkigt. Man måste särskilja på Jörgen som person och som yrkesperson, det är klart att det är tråkigt att Jörgen försvinner på det sättet.

Nu har föreningen gjort en förändring, Vi spelare ställer oss bakom den förändringen. Vi spelare har ett stort ansvar som vi måste ta.

Kommer det bli någon skillnad med Christer Persson kontra Wålemark?

– Det skiljer sig lite i sättet kring hur Christer och Jörgen vill spela fotboll. Jag tror att det förhoppningsvis kommer tillkomma energi nu när det har varit tungt med resultat som inte har gått med oss. Förhoppningsvis kommer vi se redan på söndag att det är ett taggat lag som möter Öster, säger Tommy Thelin som själv inte kommer att finnas med i den matchen.

Lagkaptenen rehabtränar sin skadade axel och väntas komma tillbaka om någon vecka.