Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HFF presenterar ny tränare

Husqvarna FF kommer på tisdagen ha presskonferens på Vapenvallen för att presentera sin nya tränare. Presskonferensen startar klockan 16.30, och den direktsänds på Jnytt. Under måndagskvällens träning var den förra GAIS-tränaren Benjamin Westman på plats.

Husqvarna FF har stått utan huvudtränare sedan Mohammed Ali Khan lämnade för Borås och Norrby IF i Superettan.

Om du läser i appen - se sändningen här

Efter en tids sökande och förhandlande har HFF nu hittat sin tränare och imorgon är det presskonferens på Vapenvallen. På måndagen var det träning på Zinkensdamms konstgräs och enligt uppgift till Jnytt skulle den nya tränaren då finnas på plats för första gången. Jnytt åkte dit och under träningens gång stod den före detta GAIS-tränaren Benjamin Westman vid sidan av och kikade på laget.

Även Husqvarnas ordförande Stefan Axelsson var på plats, men han hänvisade till dagens presskonferens gällande den nya tränaren. Westman avböjde även han från att uttala sig.

Benjamin Westman föddes i USA år 1976 men flyttade till Sverige och spelade ungdomsfotboll i Varbergs GIF och GAIS. Seniorfotboll spelade han i GAIS och Utsikten, och var även över i USA och försökte slå sig in i det då nybildade Major League Soccer. Från 2008 har han tränat ungdomslag och seniorlag i GAIS. I somras fick han lämna sitt uppdrag som huvudtränare i Superettan.