Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tre bilar i omkörningsolycka - en förare smet från platsen

 
Blåljus
Visa alla artiklar

Vid tjugo över elva på lördagsförmiddagen fick SOS ett larm om en olycka på E4:an i höjd med Vättersmålen. Tre bilar var inblandade i en omkörningsolycka och en av bilförarna smet från platsen. En anmälan om olovligt avvikande från trafikolycksplats kommer nu att skrivas.

Det var 11.18 som larmet kom till SOS och tre personbilar var inblandade i en omkörningsolycka.

Enligt polisen ska olyckan ska ha inträffat när en förare av en personbil skulle köra om en annan bil, och under omkörningen blev de båda fordonen omkörde av ett tredje fordon. Föraren i det tredje fordonet ska ha kört om mellan de båda fordonen och sedan kört från platsen.

Både räddningstjänsten och polisen uppger att ingen person ska ha skadats, men polisen skriver att en bil fick plåtskador i sidan.

Påverkades trafiken?

- Det var aldrig helt stopp, det rullade förbi men trafiken påverkas såklart när någon blir stillastående, det blir längre köer än vad man kan tro, sa Johan Ragnar, inre befäl på räddningstjänsten, tjugo minuter efter att olyckan inträffat.

Enligt Johan Ragnar kunde den stillastående bilen snabbt flyttas åt sidan.

- Bilen är på en parkeringsplats och polisen får jobba vidare med ärendet, säger Johan Ragnar.

Polisen har samlat in uppgifter kring händelsen och kommer att skriva en anmälan om olovligt avvikande från trafikolycksplats.