Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tre pallplatser för Spartans Cheer

Jönköping Spartans Cheer hade tre lag på pallen vid helgens tävling.

I helgen avgjordes en av Sveriges största cheerleadingtävlingar där JSC deltog med tre lag. Alla tre lagen placerade sig på pallplats inom sin respektive grupp. Athena som tävlar i Junior level 1 tog silver. Nyx som tävlar i Junior level 2 och Caligo som tävlar i Senior level 2 tog båda brons i sina grupper.

Det var cirka 20 lag i varje grupp och motståndet från större och mer etablerade föreningar var stort. Trots det gjorde JSC en enastående insats och visade att de är en cheerleadingförening att räkna med. Det skriver klubben i ett pressutskick.

– Vi är så stolta över våra aktiva och tränare. Nu får de verkligen belöning för allt slit som ligger bakom de fina program de visade upp i helgen, säger Staffan Fagerlind, huvudtränare för JSC.

– Behovet av en egen lokal är stort för att vi ska kunna växa och utvecklas. Men viktigast är såklart att våra ungdomar utvecklas och trivs i sporten.