Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trotjänaren tackar för sig – efter över tio säsonger

Efter över tio a-lagssäsonger och mer än 250 matcher i Jönköping Bandy väljer Pontus Ekroth nu att lägga klubban på hyllan.

För några dagar sedan kom nyheten att Daren Richardson fortsätter ytterligare en säsong i Jönköping Bandy. En annan trotjänare väljer dock att tacka för sig.

Pontus Ekroth följer inte med klubben upp i allsvenskan efter avancemanget till näst högsta serien. Efter mer än tio säsonger och drygt 250 matcher och 121 poäng, fördelat på 40 mål och 81 assist, är det färdigspelat för försvarsspelaren.

”Detta svider för alla med JB-hjärta, men tyvärr så har allt ett slut och för Pontus var det nu”, skriver JB på sin webbplats.

”Pontus var otroligt klok med bollen och en spelare som alltid fick det svåra att se enkelt ut. Motståndarna klarade aldrig att sätta honom under press för han var alltid smartare än dem. Han var för det mesta lugn och samlad, men hade ändå drivet och kunde bli förbannad när det behövdes.”