Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tunga avbräck för HV - så är statusen

 
SHL 2018/19
Visa alla artiklar

Martin Thörnberg kom inte till spel i den sjätte kvartsfinalen mot Färjestad. Däremot var Anton Bengtsson tillbaka i laget.

Martin Thörnberg missade den tredje kvartsfinalen men spelade därefter i två raka matcher. Men när laguppställningen till måndagskvällens match publicerades saknades lagkaptenen.

"Anton Bengtsson är tillbaka efter sjukdom, men Martin Thörnberg kommer inte till spel på grund av skada", skrev HV71 på sitt officiella twitterkonto.

– Det är dag till dag för Thörnberg, säger tränaren Stephan "Lillis" Lundh.

"Inte aktuell då heller"

Oscar Sundh kom däremot inte till spel i match sex på grund av skada.

– Han är inte med i nästa match heller, meddelar sjukgymnasten Andreas Frostemark.

Kan det bli spel om det blir match till helgen?

– Nej, han är inte aktuell då heller.

Är säsongen över?

– Jag hoppas att vi går längre än så. Han är aktuell till nästa vecka.

Osäkert kort

Inte heller Alexander Ytterell fanns med i matchtruppen och han är ett osäkert kort till den sjunde och avgörande matchen.

– Vi behövde ge honom ett par dagar till. Vi får se hur det blir till onsdag, han kan vara tillgänglig då, säger Frostemark.

Christoffer Persson, som tvingades kliva av senast, fanns med i laguppställningen. Persson var uppsatt som sjunde back.

Max Wennlund, som normalt sett tillhör J20-laget, gick in i kedjan med Anton Bengtsson och Sebastian Wännström. Johan Johnsson inledde matchen som 13:e forward.

Nils Andersson fick bara drygt sju minuters speltid, men det beror inte på någon skada utan det var ett beslut från tränarstaben att ge andra backar mer istid.

JnyttTV: Presskonferens med båda lagens tränare och intervju med Isac Brännström.