Efter tränarbytet har RSK förlorat hemma mot Nosaby med 3-2 och spelat 0-0 borta mot Bromölla.

Och laget får fortsätta vänta på sin första seger efter beslutet att sparka Vladan Ladan. På lördagen åkte laget dessutom på en tung förlust.

På Råslätts IP tog IFK Hässleholm ledningen med 1-0 genom Michael Ayebaifie Andrew redan efter 10 minuter och de ökade därefter på genom Mustafa Owaid precis innan paus. RSK hann dock få in en reducering genom Axel Svenningsson till 1-2 innan den första halvleken var över.

Roligare än så blev det inte för Råslätt och den andra halvleken innebar två nya bortamål. Michael Ayebaifie Andrew skickade in 1-3 på straff innan Mohammaed Hamdan satte 1-4 i minut 77.

– Vi försöker spela den tekniska fotbollen som vi tränat på och vi lyckas ganska bra med det idag. Men det är individuella misstag som leder till att vi förlorar. Vi ger i princip bort tre mål. Men vi har ett ungt lag och måste fortsätta jobba, vi jobbar med och ger unga spelare chansen. Vi kommer vända på trenden, men det kommer ta lite tid, säger assisterande tränaren Elias Ibrahim, till Jnytt.

– Våra unga spelare tar verkligen jobbet och vill verkligen detta, jag vill ge en stor eloge till Edin Benyamin, Hassan Kanaan och Nils Nygren. De gjorde bra ifrån sig idag, fortsätter Ibrahim.

FK Älmeboda/Linneryd ligger sist med sex poäng. Bromölla och RSK har spelat in sju poäng och jagar Nässjö över kvalplats på nio. Därifrån är det ytterligare tre poäng upp till nästa lag, Hässleholms IF.