Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV-profil fixar galans dessert

 
Jönköpingsgalan 2019
Visa alla artiklar

I veckan samlades prisutdelare och samarbetspartners till Jönköpingsgalan för att ta fram årets meny. Dessutom står det klart att tv-profilen Andréa Brändström gör galans dessert.

Arbetet med Jönköpingsgalan pågår för fullt och nyligen presenterades det vilka som är nominerade att vinna pris i de olika kategorierna.

Förutom prisutdelning är det såklart viktigt med bra mat på en gala och på onsdagens var det provsmakning inför årets gala.

– Det är kul att samla alla pristagare på det här sättet. Personalen har jobbat hårt och har tagit fram riktigt bra rätter, säger Evelina Hjalmarsson, från FC-gruppen.

Jönköpingsgalan arrangeras den 23 februari och hålls i år på Elmia, Hjalmarsson berättar att det för närvarande finns runt 70 biljetter kvar. Vilken mat som väntar gästerna är ännu inte offentliggjort.

På onsdagen stod det dessutom klart att Andréa Brändström står för desserten, se och hör hur hon resonerar inför galan i tv-klippet.