Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV: "Vi har stolpe ut"

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Tränarbytet gav ingen omedelbar effekt. Jönköpings Södra fick se sig besegrat med 0-1 i söndagens Smålandsderby mot Öster. – Vi har stolpe ut, säger nye managern Christer Persson.

I torsdags gick J-Södra och Jörgen Wålemark skilda vägar sedan ”de gröne” förlorat säsongens tre första matcher i superettan. Nu var det dags för första matchen för nye managern Christer Persson, tidigare assisterande tränare, och nye huvudtränaren Stefan Jörgensen.

Men tränarbytet gav som sagt ingen omedelbar effekt.

Öster gjorde matchens enda mål efter 34 minuter. Trots en uppryckning och stort spelövertag i andra halvlek fick J-Södra se sig besegrat för fjärde matchen i rad.

– I första halvlek fick vi inte till vårt spel som vi ville. Vi gjorde några justeringar i paus och det gjorde att vi kom till fler lägen. Vi tar med oss vår andra halvlek och bygger vidare på den, säger Christer Persson.

JnyttTV. Se presskonferensen med Christian Järdler och Christer Persson i sin helhet. Lyssna även på intervju med Fredric Fendrich.