Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två till sjukhus efter grov misshandel

Under natten till onsdag greps två män i Bankeryd, misstänkta för grov misshandel. Två kvinnor fick föras till sjukhus med ambulans.

Klockan 04.29 larmades polisen till ett bråk i en bostad på Ekeforsvägen i Bankeryd. Flera inringare ska ha vaknat av ett högljutt bråk, och sett två kvinnor springa ut från ett bostadshus. Två män följde efter kvinnorna. Dessa män ska därefter ha misshandlat kvinnorna.

– Flera personer har sett misshandeln som skedde utomhus, så den råder det inget tvivel om. Exakt vad som hände innan dess, inne i bostaden, är oklart men ska utredas, säger polisens presstalesperson Erik Terneborn.

Polis var på plats en kvart senare och fick omedelbart kontakt med de två målsägande kvinnorna, som är i 20-årsåldern. De fördes med ambulans till Länssjukhuset Ryhov och de bägge männen, som var kvar på platsen, greps misstänkta för grov misshandel. De gripna är män i 25-årsåldern.

– De hade misshandlat både med sparkar med slag och något slags tillhygge. De är fortsatt gripna under morgonen, säger Erik Terneborn klockan 07.20 på onsdagen.

Skadeläget på de två kvinnorna är okänt.