Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två medaljer för JSS

Sista dagen på svenska ungdomsmästerskapen i simning är över och JSS är på väg hem från Norrköping. Den sista dagen bjöd på fyra finaler och två medaljer för JSS.

Anton Hegmegi kammade hem den första medaljen i den yngsta klassen där han simmade 100m ryggsim. Klockan stannade på 1.04.62, ett nytt personligt rekord och ett brons.

I den sista individuella flickgrenen stod Annie Hegmegi på startpallen igen och efter en stark öppning där hon tidigt tog kommandot i loppet kunde Annie även avsluta starkast och knep guldet med det nya personliga rekordet 2.18.21.

Gabriel Eriksson simmade en annan final på 400m medley med ett nytt personligt rekord på 5.02.36 och hamnade på en sjundeplats. Även Cornelia Johansson simmade final i 100m fjäril. Med tiden 1.04.80 slog hon ett nytt personligt rekord som räckte för en femteplats.