Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han är aktuell för J-Södra igen!

 
Superettan 2019
Visa alla artiklar

Han spelade i Jönköpings Södra under de två säsongerna i allsvenskan. Nu uppges Dzenis Kozica vara nära en återkomst till klubben.

Dzenis Kozica, som är fotbollsfostrad i IFK Värnamo, spelade allsvensk fotboll med J-Södra under 2016 och 2017. Men efter att klubben ramlat ner i superettan valde han att skriva på för Djurgården.

Det blev det sparsamt med speltid, framför allt under 2019 års säsong, och under den gångna hösten var han utlånad till AFC Eskilstuna.

Nu rapporterar FotbollDirekt.se att Kozica kommer att lånas ut till J-Södra. Enligt sajten kom Jönköpingsklubben in i bilden för en vecka sedan, och nu ska parterna vara överens om en utlåning.

– Det enda jag kan säga att han är intressant för flera klubbar och att vi har kontakt med ett par klubbar. Mer kan jag inte säga just nu, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson i en kommentar till FotbollDirekt.se.