Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: Han kan återvända till HV71

 
SHL 2019/20
Visa alla artiklar

Daniel Bertov kan vara på väg tillbaka till HV71. Enligt Helsingborgs Dagblad jagas den 27-årige Röglespelaren av Jönköpingsklubben.

Daniel Bertov är ishockeyfostrad i HV71 och spelade i moderklubben fram till 2010. Sedan dess har han representerat Troja-Ljungby, Färjestad, Nittorp, Olofström, Mariestad, Leksand och Rögle.

Nästa säsong kan det bli en återkomst till HV71 för backen, som sägs jagas av flera klubbar.

– Jag har inte pratat med Erik (Wallström, agenten) på några veckor, men jag vet att det var mycket intresse från många klubbar förra året och lite det här året. Jag försöker att inte fokusera på det nu, Rögle är prio ett för mig även om det alltid är smickrande när andra lag hör av sig, säger han till Helsingborgs Dagblad.

Han utesluter inte en fortsättning i Rögle.

– Redan förra säsongen började vi resan för att etablera Rögle som en toppklubb. Jag trivs superbra med laget, coacherna och staden. Det enda negativa är att jag har min fästmö i Jönköping, säger Daniel Bertov, som syftar på JIK-spelaren Felicia Glad.

Den här säsongen står han noterad för fyra poäng, varav ett mål, på 14 SHL-matcher.