Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: Succéback lämnar HV

 
SHL 2019/20
Visa alla artiklar

Markus Lauridsen är inne på sin andra säsong i HV71 och har under den här SHL-säsongen gjort 21 poäng på 38 omgångar. Nu rapporteras han vara klar för en SHL-rival.

Det är Kvällsposten som rapporterar att Markus Lauridsen är klar för Malmö Redhawds. Lauridsen anslöt till HV71 inför förra säsongen och då blev det 8 poäng på 49 SHL-matcher.

Den här säsongen har det sett annorlunda ut. Den danska backen har varit betydligt mer bidragande offensivt och står redan noterad för 21 poäng.

Lauridsens kontrakt med HV går ut efter säsongen och nu rapporteras han alltså redan vara klar för Malmö.

– Markus Lauridsen har gjort det bra i HV, och känner några av våra spelare, så jag förstår att du gör kopplingen, säger Malmös sportchef Patrik Sylvegård, till Kvällsposten.

Tidningen skriver att Malmö även hoppas göra klart med Markus Lauridsens bror, Oliver Lauridsen som bland annat vunnit SM-guld med Frölunda och de senaste säsongerna spelat för den finska KHL-klubben Jokerit.