Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: HV vinner kampen om NHL-forward

Artikel 315 av 319
SHL 2019/20
Visa alla artiklar

Han har jagats av flera SHL-klubbar. Men nu uppges forwarden Anton Wedin ha bestämt sig för spel med HV71. Det rapporterar Sportbladet.

I veckan blev det klart att Linus Sandin lämnar HV71 för spel med Philadelphia Flyers. Men nu kan klubben ha hittat hans ersättare.

Enligt Sportbladet har Anton Wedin bestämt sig för spel med HV71. Den Sundsvallsbördige forwarden representerade Timrå IK under många säsonger och gjorde starka 27 poäng på 32 SHL-matcher säsongen 2018/19.

Det ledde till att han skrev ett NHL-kontrakt med Chicago Blackhawks. Men under säsongen som gick blev det bara fyra framträdanden i NHL för 27-åringen, som mestadels huserade i AHL-laget Rockford IceHogs där han noterades för 17 poäng på 31 matcher.

Nu ser det ut att bli en flytt tillbaka till Sverige. Sportbladet uppger att HV71 har vunnit kampen om Wedin i konkurrens med bland annat Färjestad.

Jnytt har sökt HV71:s sportchef Johan Hult.