Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: J-Södra kontaktade MAK

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Christer Persson och Stefan Jörgensen blir ny tränarduo för Jönköpings Södra efter det att klubben i dag valt att avbryta samarbetet med Jörgen Wålemark. Enligt uppgifter till Jnytt har J-Södra hört av sig till Mohammed Ali Khan, tidigare i Husqvarna FF, nu i Norrby under våren. – Jag kan inte säga något, säger Ali Khan till Jnytt.

I dag kom beskedet att Jönköpings Södra och tränaren Jörgen Wålemark går skilda vägar. Wålemark kom till J-Södra från Varberg inför den här säsongen, men redan efter tre matcher spelade av superettan valde man alltså att bryta avtalet.

Man var, som man säger, överens i den uppgörelsen.

J-Södra har valt att satsa på Christer Persson som manager och Stefan Jörgensen som tränare för a-laget, Tidstrand var i och med att brytningen med Wålemark blev officiell tydlig med att det inte är en temporär lösning utan man ser Persson och Jörgensen som en permanent duo.

Samtidigt säger uppgifter till Jnytt att J-Södra under våren har kontaktat tränare i andra lag.

Mohammed Ali Khan var förra säsongen tränare i Husqvarna FF men flyttade inför den här säsongen till Norrby i Borås, där blev han ny manager.

Men nu ska just MAK ha fått en förfrågan från J-Södra. När Jnytt når Ali Khan är han tystlåten om eventuella samtal med J-Södra.

– Av respekt för min klubb vill jag inte säga något. Jag trivs bra här, säger Mohammed Ali Khan till Jnytt.

J-Södras ordförande Mats Tidstrand dementerar att styrelsen i J-Södra haft någon kontakt med Ali Khan och är tydlig med att de inte har skickat ut någon förfrågan. Men säger samtidigt att det kan vara så att någon ur sportgruppen har pratat med tränare eller managers.