Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: J-Södra lånar från mästaren

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Jönköpings Södra lånar in Malmö FF:s talang Pavle Vagic.

Det var under torsdagen som Jönköpings Södra meddelade att klubben sålt stortalangen Peter Gwargis till Brighton i Premier League.

Och nu har superettanklubben gjort klart med en ersättare.

J-Södra kommit överens med Malmö FF om att låna in Pavle Vagic under resterande del av säsongen. Fotbolldirekt var först med uppgifterna som senare under fredagen bekräftades av Malmö FF.

– Det känns jättebra. Det här är en bra dag för mig och min familj. Detta är ett kvitto på att klubben tror på mig och mina kvaliteter. Nu ser jag fram emot att spela seniorfotboll och fortsätta utvecklas i Jönköping, säger Vagic till mff.se.

Malmös sportchef Daniel Andersson:

– Pavle är en ung spelare som tagit snabba framsteg genom vår ungdomsverksamhet. Han är en bra avslutare och har förmågan att ta sig förbi sin motståndare. En smart spelare som kan spela på många offensiva positioner.

Vagic, som har gjort ett inhopp i årets allsvenska, kritar i samband med utlåningen också på ett nytt avtal med Malmö som sträcker sig till 2021.