Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: Sparkades av HV71 – uppges vara nära ny klubb

Efter att ha gjort stor succé i HV-tröjan under hösten fick Anthony Camara lämna HV71 under uppmärksammade former i våras. Nu uppges den kanadensiske forwarden vara nära en återkomst i Europa.

Det var i början av mars som HV71 meddelade att man brutit kontraktet med Anthony Camara med omedelbar verkan, detta drygt en månad efter att den förre HV-forwarden skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med klubben.

– Anthony har brutit mot de värderingar som vi har i HV71 och ett fortsatt samarbete är omöjligt. Vi är trygga i beslutet, som är taget för föreningens bästa, sade sportchefen Johan Hult då.

Nu kommer uppgifter som pekar på att den kanadensiska forwarden kan vara på väg tillbaka till Europa. Enligt ryska hockeysajten Allhockey.ru, som hänvisar till kanalen Treshhockey, ska Anthony Camara ha flera alternativ i KHL att ta ställning till. Treshhockey hänvisar uppgifterna till ett uttalande från 26-årige forwardens agent Andrey Matveev.

Anthony Camara spelade sammanlagt 42 matcher i HV-tröjan och lyckades skrapa ihop 26 (11+15) poäng.