Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Utländska klubbar jagar backstjärnan

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Alexander Jallow var en av Jönköpings Södras mest framträdande spelare under den gångna säsongen. Nu kan Jnytt berätta att flera storklubbar jagar den vindsnabbe ytterbacken.

Jnytt har tidigare skrivit om intresset för Jallow. Redan i somras kunde sajten berätta att det fanns intresse från flera klubbar, bland annat danska Nordsjälland som var och specialstuderade spelaren under en match mot Norrby i Borås.

Nu ska ytterligare klubbar ha gett sig in i jakten på 20-åringen.

Enligt uppgifter till Jnytt ska Stockholmsklubbarna Djurgården och AIK vara intresserade av ytterbacken. Den förstnämnda ska ha visat störst intresse och även lagt ett bud.

– Det enda jag kan säga är att jag vet att det finns stort intresse. Jag har hört om Djurgården och AIK mer kan jag inte säga, säger Jallow till Jnytt.

Men även klubbar från andra länder följer J-Södraspelaren.

Premier League-klubben Wolverhampton och Championship-klubben Queens Park Rangers ska också ha spelaren på sin radar, enligt källor till Jnytt.

– Som sagt, det jag kan säga är att det finns ett stort intresse både i Sverige och utomlands, säger Jallow.

Även klubbar i tyska 2.Bundesliga ska vara intresserade av 20-åringen.

Stort intresse

Jallow har två år kvar på sitt kontrakt med Jönköpings Södra men har länge omgärdats av flyttrykten.

Så sent som på måndagen värvade superettanklubben ytterbacken Jetmir Haliti från Rosengård. Men det innebär inte att klubben ser en av sina bästa spelare som förlorad.

– Nej, han har två år kvar på sitt kontrakt. Sedan vet vi att det finns ett stort intresse kring honom. Men vi vill ha fyra alternativ på wingbackpositionerna. Det har vi nu med Jetmir, sade sportchefen Andreas Jankevics till jp.se under tisdagen.

Jnytt har sökt Jallows agent.

Läs även