Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Välgörenhetsgolf gav 102.000 kronor

102 000 kronor. Så mycket samlades in när Skinnarebo Golfklubb och Harrys i Jönköping arrangerade en välgörenhetsgolf under lördagen.

Golftävlingen, där Andrea Boltes Svedberg var en av de drivande krafterna, samlade den här gången 180 deltagare som hade ett prisbord på 190 000 kronor.

Priserna kom från företag och privatpersoner, ett prisbord som är unikt i Sverige.

Insamlingen till Tappra Barn går till behövande barn. Pengarna kan sätta en extra guldkant på tillvaron i Jönköping, där barnkliniken på Ryhov och Barn- och ungdomspsykiatrin får stöd.

- Vi är otroligt glada och tacksamma över alla som är med och hjälper till,och bidrar så att barnen kan få det bättre, säger Jon Espeset på Harrys.

- Det betyder väldigt mycket för de här barnen som har det svårt i vardagen, säger Jon och fortsätter:

- Många är redan med och bidrar. Men vi söker hela tiden efter fler företag som vill vara med och ta ett lokalt ansvar i Jönköping. De som är intresserade kan ta kontakt med mig på [email protected] eller mobilen 0706-573500. Vårt swishnummer till stiftelsen i Jönköping är 123 030 3107.

Se det stora bildspelet från välgörenhetsgolfen där Jens Sehlstedt stått bakom kameran.