Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Vill spela så högt som möjligt"

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Alexander Jallow har varit en av J-Södras bästa spelare och blev även lagets bästa målskytt med sex fullträffar. Säsongen har såklart inneburit att andra klubbar fått upp ögonen för kantspringaren.

Jönköpings Södra avslutar säsongen starkt och säkrar till slut nytt kontrakt i Superettan.

– Vi är i bra form hela laget och vi vet var vi har varandra, vi har tränat på bra och det är nyckeln, säger Alexander Jallow, till Jnytt, och berömmer nya tränaren Andreas Brännström.

– Han har stor del i det, det är han som har hand om träningen och visar hur vi ska spela. Så han har stor betydelse så klart.

Vad tycker du om din egen säsong?

– Den har varit helt okej och jag har gjort lite mål och assists. Jag är nöjd överlag, men samtidigt inte nöjd med det jag presterar utan vill alltid mer.

Finns intresse från andra klubbar

Nu är säsongen över och med det trappas silly season upp. Alexander Jallow har två år kvar på sitt kontrakt med Jönköpingslaget. Han sticker dock inte under stol med att han vill spela på en så hög nivå som möjligt.

– Det vill alla och det är vad vi strävar efter.

Finns det intresse från andra klubbar?

– Ja det finns intresse. Men det vill jag helst inte stå och prata om nu, just nu spelar jag i Jönköpings Södra och sen får vi se vad som händer.

J-Södras sportchef Andreas Jankevics säger i sin tur att klubben vet om sin plats i näringskedjan, men att de kommer hålla hårt i Jallow.

– Han har två år kvar på kontraktet, sen är det så att kommer det tillräckligt starkt intresse från någon kommer vi behöva lyssna med den platsen vi har i näringskedjan. Men då behöver det vara ett starkt intresse.

Vad innebär starkt intresse?

– Att någon bjuder tillräckligt bra, så enkelt är det.

Har ni satt någon prislapp?

– Nej, vi har inte satt någon prislapp här idag. Det har vi inte gjort.

Jnytt-TV: Jesper Svensson om framtiden, se även presskonferensen med lagens tränare.