Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vinnare i Bankeryds Fotoklubb

Kvinnorna fortsätter visa framfötterna i Bankeryds Fotoklubb, där männen annars är i klar majoritet.I årets andra månadstävling kom Karin Lundgren på 1:a plats i den svartvita klassen med bilden ”DOF” med motiveringen:

"Det är inte så ofta man vinner en tävling med en blombild men i detta fall var det aldrig någon tvekan. Skärpan sitter där den ska och att den gör sig i svartvitt råder det heller inga som helst tvivel om. Dessutom gör skärpedjupet att det blir en väldigt harmonisk bild att fästa blicken på.Monica Engstrand kom på 2:a plats och på 3:e plats kom Leif Arvidsson.

Tidig vinnare

I färgklassen vann Bengt Eriksons bild ”Arkad”. Ankarsrums FK, som var jury, skriver: "Denna bild var tidigt vår vinnare. Det fantastiska djupet i bilden gör att blicken sugs in i bilden och detta tillsammans med det perfekta skärpedjupet och de sköna färgerna och blomman som intressepunkt gjorde att vi var rörande eniga om att detta var en värdig vinnare. GRATTIS!!!"På andra resp tredje plats kom Thomas Frösslund och Berndt Tenlid.