Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Målskytten: "Vi fick lite skäll i paus"

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

GÖTEBORG. Alexander Jallow blev återigen målskytt för J-Södra när de slog tillbaka Örgryte med 2-1 på bortaplan under tisdagskvällen. - Det var lite skäll i paus, säger Jallow till Jnytt.

I den första halvleken gjorde Jönköpings Södra inte många glada. Laget fick inte till sitt spel och Örgryte hade flera chanser att göra betydligt fler mål än det enda de fick med sig innan paus.

- Den var jättejobbig. De hade mycket boll och skapade mycket lägen och hörnor. Det var ganska jobbigt, men vi visar att vi är starka mentalt och kommer ut bra i andra, säger Alexander Jallow, om den första halvleken till Jnytt.

Vad sa ni i paus?

- Vi sa att vi först och främst måste börja ta duellerna, sen kommer vi komma in i det mer och mer och det tycker jag vi gjorde.

Var det skrik och skäll?

- Lite skäll, men vi försökte pusha och hjälpa varandra och förklara vad som behövde bli bättre.

"Duellerna var nyckeln"

Bättre blev det onekligen. J-Södra spelade med ett bättre passningsspel i högre tempo och spelade sig fram till flera målchanser. Främsta vapnet blev gröntröjade bortalagets vänsterkant.

- Vi vinner duellerna och får ett lugn när vi kommer in i matchen, jag tycker duellerna var nyckeln, resonerar Jallow, som påpassligt slog in en retur till 1-1.

- Peter kom runt på kanten och satte den snett inåt bakåt till Arni som skjuter, det blev retur och det var bara att sätta dit den.

Örgryte hade en boll i stolpen, men ju längre tiden gick ju säkrare kändes bortalagets seger, Alexander Jallow tycker inte det var ett nervöst slut.

- De hade lite långbollar, men inte någon riktig farlighet. Vi hade bra koll och det var inte nervöst faktiskt, trots mycket tilläggstid.

Jnytt-TV: Amir Al-Ammari ger sin syn på matchen.