Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Wetterbygden bygger för framtiden - säkrar upp coachen: ”Har tagit flera av våra unga spelare till en helt ny nivå”

Han var ny tränare för Sparks i höstas. Ett drygt halvår senare har Krumesh Patel skrivit på ett treårskontrakt med Wetterbygden Sparks.

Britten Krumesh Patel kom till Sverige och Wetterbygden Sparks inför den här säsongen. Men redan nu innan säsongen är över har klubben valt att förlänga kontraktet med Krumesh. Det nya avtalet sträcker sig över 2024.

– Det har verkligen varit lätt att komma tillrätta, inte minst för att alla som jag har haft att göra med har varit så välkomnande och genuint intresserade. Det gäller alla inom klubben, från ledningen till varenda en som jag har haft att göra med, säger han till klubbens hemsida.

Klubben var rätt tidigt angelägna att förlänga med nye coachen.

– Det är med enormt stor glädje som vi nu lyckats förlänga avtalet med vår head coach. Krumesh Patel har kommit till vår klubb med en otroligt positiv inställning till vår verksamhet, där han direkt förstått vilka Wetterbygden är och vilka resurser vi har att jobba med, säger klubbens general manager Thomas Ekström och fortsätter:

– Krumesh är en coach med stort hjärta för sin uppgift och har visat både mig och andra i klubben vilken fantastisk tränare och coach han är. Han har tagit flera av våra unga damspelare denna säsong till en helt ny nivå i deras utveckling, så vi ser med stort intresse fram emot vad Krumesh skall kunna åstadkomma med våra spelare sett i ett längre tidsperspektiv.